dijous, 10 d’octubre del 2013

Eiii que encara no m'he presentat!!

Hola nois i noies!! Amb tanta emoció per ensenyar-vos el meu nou bloc encara no m'he presentat, alguns de vosaltres ja em coneixeu o m'haureu vist pel casal al sortir, però us volia explicar la meva història i com vaig arribar al casal.

Sóc un dinosaure que ja des de ben petit volia ser explorador, m'encantava anar d'excursió i investigar per la selva, els meus pares sempre em deien que anés amb compte i jo com a bon explorador feia cas de tot el que em deien, preparava bé la motxilla i a buscar tresors.

Quan vaig ser gran, vaig decidir que volia conèixer món, així que vaig agafar tot lo imprescindible i vaig començar a caminar i caminar..... pel camí em vaig trobar a gent molt interessant, que em va ensenyar coses increïbles, un d'ells em va parlar d'una magnífica ciutat que es deia Barcelona, mai havia sentit parlar d'ella, així que dit i fet, cap a Barcelona!!, i ja veieu que vaig arribar sense cap problema, un cop aquí em vaig dedicar a conèixer la ciutat, la Sagrada Família, la catedral, el Tibidabo, les platges... quina ciutat tan gran!! i sense adonar-me vaig aparèixer davant del Casal de joves Calassanç.

- Quin lloc més curiós, vull saber que hi fan - vaig pensar.

Allà em van explicar totes les activitats que realitzaven i em van proposar si em volia quedar amb ells i donar-lis un cop de mà, no m'ho podia creure!!!

Uns mesos més tard, entre tots els nens i nenes em van posar nom, i des de llavors tothom em coneix com a CULTUSAURE el dinosaure de La Cultural!!


2 comentaris:

  1. HOLA CULTUSAURE SOM 3 NENES QUE FEM TECNOLOGIES2,0: NOA, KELLY I JUDITH. LA NOSTRA MONITORA ES LA MARTA.
    ESTEM MOLT CONTENTES QUE HAGIS VINGUT AL CASAL. FINS UN ALTRA DIA.

    ResponElimina
  2. Quina alegria veure el vostre missatge!! Desitjo que estigueu gaudint de l'activitat, tot i que m'han arribat notícies de tot el que feu i he vist que esteu aprenent moltes coses!

    Una forta abraçada per les quatre i ens veiem pel Casal!!

    Cultusaure

    ResponElimina